^Нагоре
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

 Извънкласни дейности

  33 ОУ „Санкт Петербург” е известно с успешната си културна и спортна дейност, заслуга за която имат Танцов ансамбъл „Звънче” и Гимнастически клуб „Юнак”.

 

  

 Танцов състав "Звънче" е създаден през 2002 г. Дейността му обхваща изучаването на фолклорни танци, обичаи и традиции на българския народ. Всяка година съставът приема нови членове след проверка на ритмичните способности на децата. ТС "Звънче" е участник и лауреат в наши и международни фолклорни фестивали с много призови награди и грамоти.

 

  

Юнак

   Гимнастически клуб “ЮНАК” при 33 ОУ ”Санкт Петербург”, с ръководител Елисавета Стефанова, е създаден през пролетта на 1997 г. като част от възстановения Съюз на българските гимнастически дружества “ЮНАК”. Дейността на отбора обхваща основна гимнастика чрез масови гимнастически композиции с музикален съпровод и различни видове танци. Член на отбора може да бъде всяко желаещо дете, без оглед на пол, физически или антропометрични данни. Гимнастически клуб “ЮНАК” е носител на многобройни първи места от национални състезания, участва в много концерти и телевизионни предавания, представя училището ни и в международни фестивали и турнета.

 

Copyright 2018. 33 ОУ "Санкт Петрбург" - гр. София Rights Reserved.


Facebook